Spelanimatie

Spelanimatie

1. Omschrijving

Wil je graag eens met enkele kinderen, je klas/groep of collega's op bezoek komen en lekker ontspannen? Of vind je het gemakkelijker als wij bij je langskomen met spelmateriaal? 
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 
Binnen de openingsuren, maar ook na het maken van een afspraak staan we je graag met raad en daad bij. We kunnen je begeleiden in het vinden van het ideale spel of we werken graag een spelnamiddag voor je uit die bij ons of op locatie kan doorgaan. 
Doe gerust een voorstel, stel je vraag en samen bekijken we wat mogelijk is.

2. Praktisch

Zowel tijdens als buiten de officiƫle openingsuren van de uitleendienst kunnen groepsbezoeken gepland worden.
Uiteraard kan dit uitsluitend na afspraak: in de Spelotheek zelf, telefonisch, via mail of via het aanvraagdocument op deze website.

Werkwijze

De groep wordt opgesplitst in kleinere groepen en er worden tegelijkertijd verschillende spellen aangeboden. Via een doorschuifsysteem krijgt iedereen de kans om te proeven van het gevarieerd aanbod. Om de kwaliteit van deze spelmomenten te optimaliseren, worden zoveel mogelijk groepjes tijdens het spel begeleid door een medewerker van de spelotheek en/of van de eigen organisatie.

Spelprojecten op maat

Wil je graag met jouw klas/groep een speelse en leerrijke (halve) dag organiseren, dan staan wij voor je klaar. Sinds 2018 organiseren wij spelprojecten op maat. Afhankelijk van jouw vragen/wensen werken wij een (thematisch) spelproject voor/met je uit.